Coronasneltest voor bedrijven

Bekijk ook onze overige diensten

Snelteststraat Coevorden sluit haar deuren

200px-Anti-coronavirus-sign-svg.png

Op 19 januari 2022 hebben wij onze teststraat heropend, omdat ondernemers aangaven hier weer behoefte aan te hebben vanwege de enorme groei in besmettingen.

Inmiddels zijn we een week open en blijkt mede door de nieuwe coronaregels, dat de behoefte te beperkt is om de teststraat open te houden en wij vrijdag de teststraat weer zullen sluiten. 

Op donderdag 27 januari voeren we de laatste tests uit in de snelteststraat, daarna is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken.

Indien nodig heropenen we de teststraat

We hopen dat het niet nodig is, maar mocht er behoefte aan zijn, openen we de teststraat in de toekomst opnieuw. 

Tot die tijd kan iedereen in de regio Coevorden zich bij het vermoeden van een besmetting gratis laten testen bij de GGD. Een afspraak maken kan via de website coronatest.nl. 

Testen op locatie is wel nog mogelijk

Het testen op locatie blijven wij op verzoek wel doen. Mocht een ondernemer een interne uitbraak vermoeden, kan ons mobiele testteam langskomen. Neem voor meer informatie over testen op locatie contact met ons op via 088-1663000 of coronatest@werkveilig.nl. 

Wij willen graag iedereen bedanken die dit project mogelijk heeft gemaakt, Parkmanagement Ondernemend Coevorden, Arbodienst Fizie, en onze verpleegkundigen met hun ondersteuners. Tot slot willen wij de ondernemers in Coevorden en omstreken bedanken voor hun vertrouwen en de prettige samenwerking in deze onzekere tijden. 

Vriendelijke groet,

Het team van bestesneltest.nl