Corona sneltest in Coevorden

Zakelijk Particulier

Contact & route

200px-Anti-coronavirus-sign-svg.pngHeeft u vragen die niet door de FAQ worden beantwoord? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. Let op: u kunt telefonisch geen afspraak maken, dat kan uitsluitend via de site. 

Heeft u vragen over de teststraat? Neem dan contact op met Wilma Louissen, 088-1663000 of coronatest@werkveilig.nl

Heeft u vragen over corona sneltesten bij u op locatie of coronaproof veiligheidstrainingen? Onze collega's van de commerciële binnendienst staan u graag te woord en zijn te bereiken via 088-1663000 of info@werkveilig.nl

Wilt u een toezichthouder corona inplannen? Onze planners Alex Kempers en Karin Mepschen zijn bereikbaar via 088-1663000 of SPplanning@werkveilig.nl (noodnummer buiten kantooruren: 06-11335309)

Wilt u meer weten over het coronaproof maken van uw RI&E en BHV-organisatie of over crisismanagement of andere adviesdiensten? Henk Veenvliet is te bereiken via 06-53328916 of h.veenvliet@werkveilig.nl

Route

De ingang van de teststraat aan de Pasteurweg 5 bereikt u via de parkeerplaats van Olba BV, Pasteurweg 3. Volg de borden om de teststraat in te rijden en parkeer niet bij Olba BV. Parkeer in een van de vakken op het terrein en ga op het afgesproken tijdstip naar binnen. Na afloop verlaat u de teststraat via de Monierweg. 

ingang_teststraat.png